Pravne napomene

Svako korištenje https://www.stadlerform.hr podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima. Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se ona ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka Eurorobot d.o.o.

Eurorobot d.o.o.će uložiti razuman napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na web stranicu https://www.stadlerform.hr koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Eurorobot d.o.o.neće biti odgovorna ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja https://www.stadlerform.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima Eurorobot d.o.o.nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju. Eurorobot d.o.o.nije odgovoran niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzimaju nikakvu odgovornost za takve informacije. Eurorobot d.o.o.zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Načini plaćanja

plaćanje po predračunu

plaćanje pouzećem

plaćanje kreditnim karticama. Jednokratno je moguće platiti Mastercard, Maestro, Premium Visa, American Express, Diners i Discover karticama svih banaka. Obročno je moguće platiti sljedećim karticama:

  • Premium Visa do 12 obroka – izdavatelj PBZ Card
  • Diners do 12 obroka – izdavatelj Erste Card Club
  • Mastercard do 12 obroka – izdavatelj Zagrebačka banka
  • Visa do 12 obroka – izdavatelji Privredna banka Zagreb i Zagrebačka banka“
  • American Express do 12 obroka – izdavatelj PBZ Card
  • Maestro do 12 obroka – izdavatelji Erste&Steiermärkische Bank, Istarska kreditna banka Umag, Jadranska banka, Kentbank, Kreditna banka Zagreb, Privredna banka Zagreb, Sberbank i Slatinska banka

telefonska autorizacija na rate  Premium VISA kartica (izdavatelj PBZ Card)

telefonska autorizacija na rate - Diners kartica (izdavatelj Erste Card Club)

Trošak dostave dodatno se zaračunava u cijenu prema cjeniku objavljenom na stranicama Internet prodavaonice. Kupoprodajni ugovor je sklopljen u trenutku primitka plaćanja.

1. Plaćate li pouzećem svoju ćete narudžbu platiti gotovinom djelatniku kurirske službe prilikom preuzimanja robe.

2. Plaćate li kreditnom karticom, vaše podatke štiti T-comov Pay Way sustav. To znači da niti Eurobot d.o.o., niti T-com nemaju uvid u vaš broj kartice već to ima samo kartična kuća i vlasnik kreditne kartice.

American Express logo MasterCard logo VISA logo VISA logo VISA logo Discover logo Dinners Club INTERNATIONAL logo Zaba logo

Uvjeti reklamacije

Materijalne nedostatke riješavamo sukladno Zakonu o obveznim odnosima.

Povrat sredstava i troškovi povrata robe

1. Nakon preuzimanja robe kupac može u roku od 14 dana vratiti preuzetu robu prodavatelju pod slijedećim uvjetima:

1.1. Ako vraća neraspakirani proizvod u originalnoj ambalaži kupac snosi troškove dostave i otpreme, a prodavatelj će mu vratiti čitavu uplaćenu kupoprodajnu cijenu za proizvod (bez troškova dostave).

1.2. Ako vraća raspakirani proizvod koji nije koristio i originalnu ambalažu kupac snosi troškove dostave i otpreme, a prodavatelj će mu vratiti uplaćenu kupoprodajnu cijenu.

1.3. Ukoliko je proizvod korišten ili naručen po specifikacijama potrošača ili je jasno prilagoen potrošaču, potrošač nema pravo na jedostrani raskid ugovora.

2. Proizvod koji bude oštećen te proizvod koji nema garanciju i svu pripadajuću dokumentaciju koja je bila u proizvodu nakon preuzimanja od strane kupca, prodavatelj nema obvezu preuzeti u povratu, te nema obvezu povrata uplaćene kupoprodajne cijene.

3. Povrat novca prodavatelj može izvršiti tek nakon što zaprimi vraćene proizvode od strane kupca, u roku od 14 dana.

Sigurnost kupovine

Korisnici interneta još uvijek se ne osjećaju sigurno prilikom online kupovine. Ovim putem istićemo na koji način koristimo podatke koje prikupljamo.

Zakon Republike Hrvatske o zaštiti potrošača

STADLER web shop djeluje sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, zakonu Republike Hrvatske kojim se štite osnovna prava potrošača pri kupnji proizvoda i usluga, kao i pri drugim oblicima stjecanja proizvoda i usluga na tržištu: pravo na zaštitu ekonomskih interesa, pravo na zaštitu od opasnosti za život, zdravlje i imovinu, pravo na pravnu zaštitu potrošača, pravo na informiranje i izobrazbu potrošača, pravo na udruživanje potrošača u svrhu zaštite njihovih interesa te pravo na predstavljanje potrošača i sudjelovane predstavnika potrošača u radu tijela koja rješavaju pitanja od njhova interesa.

Online rješavanje potrošačkih sporova

Sukladno uredbi Europske unije br. 524/2013, STADLER web shop sudjeluje u rješavanju potrošačkih sporova, a koje kupci mogu predati online putem ovog linka: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Visoka tehnička zaštita trgovaca i kupaca

STADLERweb shop koristi Wspay sustav koji koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka, a 3D zaštitom jamči korisnicima sigurnu online kupovinu. Brojevi kreditnih kartica ne čuvaju se na sustavu, a njihov upis štiti se enkripcijom podataka.

T-COM Pay Way izjava o sigurnostiT-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

American Express logo MasterCard logo VISA logo

3D SecureCode usluga za sigurnu internetsku kupnju

Više o Erste 3D SecureCode usluzi sigurne internetske kupnje možete saznati putem ovog linka:

http://www.erstecardclub.hr/Press/Vijesti/Vijest/22-tra-2013/3D-SecureCode-usluga-za-sigurnu-internetsku-kupnju.html?bmlcNDU%3d

Zaštita privatnosti

Cijenimo Vaše zanimanje za naše web stranice te nam je zaštita Vaše privatnosti od iznimne važnosti. Osobni podaci koje prikupljamo su svi oni podaci koji uobičajeno nisu javno dostupni, a za koje Eurorobot d.o.o.sazna Vašim pristankom tijekom korištenja web trgovine dostupne na web adresi STADLER.hr. Osobni podaci koje prikupljamo su Vaši sljedeći identifikacijski podaci:

  • ime i prezime
  • e-mail adresa
  • kućna adresa
  • telefonski broj

Eurorobot d.o.o.preuzima obavezu koristiti Vaše osobne podatke isključivo u svrhe identifikacije te pružanja kvalitetnije usluge prilikom Vašeg korištenja STADLER web trgovine. Eurorobot d.o.o.obvezuje se da će Vaše osobne podatke čuvati u tajnosti te neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez Vaše prethodne suglasnosti.

Eurorobot d.o.o.se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira korisnicima o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Eurorobot d.o.o.i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Eurorobot d.o.o.