• MI POBOLJŠAVAMO VAŠ ZRAK

  Kroz nekoliko fotografija upoznate našu tvrtku…

 • TEMELJ

  Stadler Form utemeljen je od strane Martina Stadlera u Zugu, u rujnu 1998.g. Martin Stadler želio je kupiti ovlaživač zraka, ali nije mogao pronaći niti jedan da zadovoljava estetske i tehničke značajke koje je tražio. Bez imalo razmišljanja, odlučio je kreirati baš takav uređaj.

 • 1998

  Martin Stadlerlansirao je Fred uređaj u jesen 1999. godine- s velikim uspjehom! Odličan dizajn, koji i dan danas još uvijek plijeni pozornost rad je dizajnera Matti Walkera. U kratkom vremenu, Fred je oduševio mnoge kupce diljem Švicarske i zapadne europe.

 • Oskar- ekonomist

  2008. g., Stadler Form osmislila je ovlaživač zraka s niskom potrošnjom energije i specijalnim dizajnom. Idući veliki uspjeh postigao je baš Oskar ovlaživač zraka. Bezvremenski oblik, jednostavno korištenje kao i tihi način rada stvorili su od ovog kockastog ovlaživača favorita među kupcima, a to je i potvrđeno nagradom kupaca u Švicarskoj.

 • 3 Red dot design nagrade

  Stadler Form 2013. g. po prvi puta je sudjelovao u Red dot design award natjecanju i odnio 3 nagrade! Alber ovlaživač, grijalica Anna i Oskar big ovlaživač nagrađeni su Red Dot design nagradom zbog svojih preformansi i dizajna.

 • REVOLUCIONARNI RASPRŠIVAČ MIRISA

  2014. g. Stadler Form tim prezentirao je javnosti tehničku revoluciju. Nakon skoro godinu dana istraživanja i razvoja, Lea inteligentni raspršivač mirisa je predstavljen javnosti. Lea je prvi raspršivač mirisa koji miris raspršuje direktno iz spremnika mirisa, i u potpunosti je bez kablova zahvaljujući ugrađenoj bateriji koju je moguće napuniti. Tehnologija Lea raspršivača mirisa zaštićena je patentom.

Povijest

od kad smo počeli…

Razvijamo elegantne ali i korisne kućanske aparate. Ono što nas vodi tijekom rada jest strast da svaramo novitete za kućanstvo. Mi smo se fokusirali na poboljšanje zraka i atmosferu u prostoriji. Životne prostore opremamo s modernim i simpatičnim aparatima. Naši uređaji smatraju se najboljima kada je u pitanju oblik, funkcija i rukovanje, te su svakako korisni cimeri našim klijentima. Želimo unaprijediti i poboljšati svijet obrade zraka. Stoga razvijamo kućanske aparate s izvrsnim dizajnom. Naši proizvodi su jednostavani za korištenje, te osiguratvaju učinkovitu potrošnju energije. Razvoj novih proizvoda uvijek nastaje iz osobne potrebe. Mi stavljamo svoje ideje u praksu! Smatramo da je vrlo važno dobre ideje realizirati bez oklijevanja i izgovora. Mi ne slijedimo strategije drugih tvrtki, već se fokusiramo na naše snage. Mi stvaramo proizvode koji, uvjereni smo, ispunjavaju očekivanja naših kupaca, ili ih čak i premašuju. Naša komunikacija je otvorena i iskrena - ne želimo skrivati ništa, a mi se pretvaramo u “uši" za prijedloge bilo koje vrste!