selina - pitanja i odgovori

Ako se relativna vlažnost zraka u prostoriji padne ispod 20%, Selina prikazuje 2 crtice (- -). S novom verzijom Selina (od 2014.), raspon mjerenja je povećan na 10% i više se crtice ne prikazuju. Liječnici preporučuju relativnu vlažnost od 40% do 60% za dnevne sobe i urede. Uz Stadler Forma ovlaživače zraka stvorite idealnu vlažnost zraka u zatvorenom prostoru, čak i zimi.

Prikaz digitalnog sata dodan je u jesen 2015. godine kao dio tehničkih poboljšanja na Selina higrometru. Proizvodi s datumom proizvodnje prije 2015 nemaju tu funkciju.

Pritisnite ON / OFF u donjem udubljenju za prikaz sata. Pritisnite SET CLOCK u gornji utor na najmanje 2 sekunde za aktiviranje moda podešavanja. Sada pritisnite u donji utor više puta dok se ne pojavi točno vrijeme (1-24 h, 1-12 ujutro / navečer). Pritisnite SET CLOCK u gornji utor jednom za podešavanje minuta. Sada pritisnite u donji utor više puta dok se struja minuta ne prikaže. Vrijeme se sprema, ako 5 sekundi prođe bez bilo koji ulaz je napravio

Baterija se nalazi na dnu. Otvorite poklopac baterije pomoću novčića. Umetnite novu bateriju. Zatvorite poklopac baterije pomoću novčića.

Senzor Selina ima raspon tolerancije od +/- 3%. Kako bi se usporedili vlažnost na higrometru, mjerenja se moraju uzeti pod istim uvjetima (na primjer: ista temperatura), a na istoj poziciji. Udaljenosti od jednog metra između dva vlagomjera može, pod određenim okolnostima, dovesti do odstupanja. Imajte na umu da svi higrometri imaju raspon tolerancije obično +/- 5%. Ne stavljajte Selina higrometar na ili pored radijatora ili uz prozor.

Senzor temperature i vlažnosti nalazi se na stražnjem lijevom uglu nogu.

Niste uspjeli pronaći rješenje za svoj problem? Pošaljite nam pitanje i kontaktirati ćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

* Obavezno