JASMINE - pitanja i odgovori

Ne, Jasmine mora biti uključena ručno nakon što je napajanje prekinuto.

Možete očistiti bazu vode sa bilo kojim sredstvom za čišćenje kućanstva. Pomiješajte sredstvo za čišćenje s vodom u skladu s njegovim uputama. Ukoliko niste u mogućnosti ukloniti sve naslage, koristite četku za čišćenje. Molimo vas, nemojte pokušavati membranu čistiti s tvrdim četkama. U slučaju teškog kamenca, preporučujemo redovito čišćenje više puta za redom. Uvjerite se voda ne dospije u odvod zraka. Nakon čišćenja, temeljito isperite donji dio uređaja i osušite. Očistite gornji dio redovito s vlažnom krpom.

Možete koristiti bilo koji miris namjenjen za kućanstvo, mirisna ulja ili eterična ulja, sve dok oni ne sadrže alkohol. Alkohol može oštetiti Jasmin. Jedinica oštećena takvim sredstvima nije pokrivena jamstvom.

Preporučujemo da dodate 2-3 kapi u vodu. Možete podesiti broj kapi, ovisno o željenom intenzitetu mirisa.

Ispraznite svu vodu iz Jasmine. Očistite bazu vode s vlažnom krpom sve dok nema ostataka. Pobrinite se da voda ne uđe u izlaz zraka. Ispunite Jasmine sa čistom vodom i opet dodajte novi miris.

Ako su oba LED svjetla upaljena, intervalni mod je uključen. U intervalima, Jasmine širi miris 10 minuta, isključuje se 20 minuta i ponovno se pali na 10 minuta.

Niste uspjeli pronaći rješenje za svoj problem? Pošaljite nam pitanje i kontaktirati ćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

* Obavezno