OVLAŽIVAČI ZRAKA

Kad je vani hladno pa maksimalno pojačate centralno grijanje, to može imati negativan učinak na vlagu i klimu u vašem domu. Pad relativne vlažnosti zraka također ima utjecaj na sve ukućane. Suho grlo kad se ujutro probudite, sezonske viroze i prehlade, krvarenje iz nosa i suha koža samo su neke od simptoma koje uzrokuje suh zrak u zatvorenom prostoru. Nedostatak vlage može uzrokovati brojne dodatne tegobe poput umora, pospanosti, razdražljivosti, slabije koncentracije, nervoze i glavobolje. Zbog suhog zraka, koža se isušuje i javlja se osjećaj svrbeži. Duža izloženost može uzrokovati pojavu infekcija gornjih dišnih puteva uslijed isušivanja sluznice, kao i žarenje u očima. 

Relativna vlažnost zraka jedan je od presudnih čimbenika naše dobrobiti. Stručnjaci preporučuju relativnu vlažnost zraka od 40% - 60%, jer se vrijednost u ovom rasponu smatra ugodnom i zdravom za nas.

Kako bi se riješili suhog zraka, prostorija se prozračuje, rublje objesi ili stave posude s vodom. Te su mjere kratkotrajne i samo vrlo kratko povećavaju sadržaj vode u zraku, ako uopće. Ventilacija pak ima suprotan učinak, jer u principu hladni zrak može apsorbirati manje vlage od toplog zraka. Trajno rješenje dolazi u obliku ovlaživača zraka koji će povećati vlažnost zraka u prostoriji i automatski ublažiti simptome suhog zraka poput začepljenja nosa i kašlja.

Ovisno o specifičnostima i veličini prostora, Stadler Form nudi niz različitih visokokvalitetnih ovlaživača za Vas. Stadler Form dizajnira i razvija uređaje u Švicarskoj, a njihovi proizvodi su međunarodno dostupni i nagrađivani. Vodeći su izvoznici i dobavljači na području kvalitete zraka. Vrhunska tehnologija i svevremenski dizajn - Stadler Form.


OSKAR LITTLE

Ovaj ovlaživač s dvije razine rada najbolje radi u prostorijama veličine do 30 m2. Njegov ekološki filter načinjen od biljnih i tekstilnih vlakana čini ga vrlo ekonomičnim.

OSKAR

Kada je prostorima do 50m2 potrebna optimalna vlažnost s najmanjom mogućom potrošnjom energije, Oskar je pravo rješenje! On je potpuno ekonomičan za idealne prostorne klime zahvaljujući integriranom higrostatu koji omogućuje precizno ovlaživanje.

OSKAR BIG

Zahvaljujući svojoj V4 tehnologiji filtera, ovaj snažan ovlaživač je čini idealan izbor za prostorije veličine do 100 m2, kao što su uredi, čekaonice i sl. Oskar je jedan od najvećih u svojoj klasi zbog spremnika za vodu čija zapremnina iznosi 6 litara.

EVA

Eva otpuhuje maglicu visoko u zrak koristeći ultrazvučnu tehnologiju te osigurava precizno ovlaživanje pomoću vanjskog senzora. Senzor istodobno služi kao daljinski upravljač pa je i upravljanje modelom Eva vrlo jednostavno. Pogodna je za prostorije do 80m2.Zahvaljujući tehnologiji prilagodljive vlažnosti (AdaptiveHumidity™) u automatskom načinu ona automatski prilagođava izlaznu snagu da bi tiho i učinkovito dosegnula i održavala željenu vlažnost.

EVA - Wifi

Eva, sada i sa WiFi funkcijom, otpuhuje maglicu visoko u zrak koristeći ultrazvučnu tehnologiju te osigurava precizno ovlaživanje pomoću vanjskog senzora. Senzor istodobno služi kao daljinski upravljač pa je i upravljanje modelom Eva vrlo jednostavno. Pogodna je za prostorije do 80m2.Zahvaljujući tehnologiji prilagodljive vlažnosti (AdaptiveHumidity™) u automatskom načinu ona automatski prilagođava izlaznu snagu da bi tiho i učinkovito dosegnula i održavala željenu vlažnost.

    ↓ ČISTAČI ZRAKA

↑ OVLAŽIVAČI ZRAKA     

 

Stadler Form u svom asortimanu ima i čistače zraka, 2 u 1 (ovlaživače i pročišćivače zraka)

Osim osiguravanja optimalne vlažnosti zraka u prostoriji, čistači zraka pročišćuju zrak. Većina mikročestica prašine, potencijalnih alergena u zraku, virusa i bakterija nestaju iz vašeg doma kao rukom odneseni. Odaberite za svoj dom uređaj koji ne zauzima puno prostora, a pretvara životna mjesta u prostor za uživanje.

GEORGE

ČISTAČ ZRAKA – 2 U 1 OVLAŽIVAČ I PROČIŠĆIVAČ

Osigurava idealnu vlažnost i čisti zrak u sobama do 60 m2. Okrećući se u vodi, njegovi diskovi filtriraju najmanje čestice iz zraka - olakšanje za svakog alergičara. George je također idealan za spavaću sobu: vrlo tih na niskoj razini, LED svijetla se mogu prigušiti, a također može raširiti vaš omiljeni miris u sobi prema potrebi.

ROBERT

ČISTAČ ZRAKA – 2 U 1 OVLAŽIVAČ I PROČIŠĆIVAČ

Robert je ovlaživač i pročišćivač zraka u jednom. Robert je ugodan pomagač u kućanstvu a zbog kvadrature pogodan je i za urede, čekaonice i prostorije većih kvadratura. Nije samo snažan, već je štedljiv i za svoj rad iziskuje snagu od samo 7 W. Pročišćivač zraka Robert vlaži i pročišćava zrak čime osigurava zdrav i kvalitetan zrak u prostorijama tijekom cijele godine. Ovaj snažan aparat, koji poboljšava kvalitetu zraka, ujedno isparava 13,2 litre vode na dan, te je prikladan za sobe čija veličina seže do 80m2. Dodavanjem nekoliko kapi željenog mirisa postiže se ugodna i diskretna aromatiziranost u sobi.

Pogledajte i ostale Stadler Form proizvode ovdje.

Usporedba proizvoda

Osigurajte optimalnu vlažnost zraka i zdravu okolinu u svom domu, radnom mjestu i zaštitite svoje zdravlje!

Od 09.09. do 31.12.2021. (ili do isteka zaliha), možete nabaviti ovlaživače zraka OSKAR little po akcijskoj cijeni od 749,00 kn (redovna cijena je 999,00 kn), OSKAR po akcijskoj cijeni od 999,00 kn (redovna cijena je 1.199 kn), EVA po cijeni od 999,00 kn (redovna cijena je 1.299 kn). Za veće prostorije tu je i OSKAR BIG po cijeni od 1.499,00 kn, a zasve ljubitelje napredne tehnologije iz ponude izdvajamo ovlaživač EVA sa WiFi funkcijom po cijeni od 1.499,00 kn. Po akcijskim cijenama također možete nabaviti i 2 u 1 proizvode, ovlaživače i pročišćivače, GEORGE po cijeni od 1.999,00 kn (redovna cijena je 2.199,00 kn) i ROBERT po cijeni od 3.299,00 kn (redovna cijena je 3.899,00 kn).

 

Pročitajte 10 razloga zašto kupiti ovlaživač zraka

Prodajna mjesta

Naše proizvode možete pronaći na različitim lokacijama kod naših ovlaštenih prodajnih partnera. Svi naši partneri upoznati su s misijom i vizijom Stadler Form tvrtke, te kao takvi isporučuju i prodaju naše proizvode. Posjetite trgovine naših ovlaštenih partnera i pogledajte naše proizvode uživo. Uvjerite se u njihovu kvalitetu vlastitim očima, sigurni smo da će Vas odmah oduševiti. Stadler Form tvrtka garantira Vam vrhunski dizajn i kvalitetu proizvoda.