ODVLAŽIVAČI ZRAKA

Većina problema s vlagom se javlja u hladnijem dijelu godine kada krenu kiše, magle, a vlaga u zraku teško opada. Često to primjećujemo kada se rublje vrlo sporo suši. Stručnjaci preporučuju relativnu vlažnost zraka u prostoriji od 40% do 60% za ugodno okruženje kod kuće ili na poslu. Ako je vlažnost zraka u sobi iznad 60%, zrak je prevlažan i prostoriju treba što prije odvlažiti. Kada je vlaga zraka predugo previsoka, lako se može stvoriti plijesan i mogu nastati loši mirisi. Tamne mrlje na zidu pokazatelj su stvaranja plijesni. Kapljice vode (kondenzacija) na zidovima, namještaju i okvirima prozora mogu biti znak prekomjerne vlažnosti zraka.

Plijesan u kući nikako nije poželjna. To su gljivice koje su potencijalno opasne za zdravlje. Studija je pokazala da djeca koja žive u vlažnim domovima imaju veću vjerojatnost da će dobiti astmu i češće imaju nosne alergije i teže dišu. Razlog zašto plijesan ima potencijalan utjecaj na zdravstvene probleme je taj što oni proizvode alergene, iritante i u nekim slučajevima potencijalno toksične supstance. Inhaliranje ili dodirivanje plijesni i njihovih spora može izazvati alergijske reakcije.

Odvlaživači zraka na siguran način odvlažuju zrak u vašem domu kako bi zrak bio optimalne vlažnosti i kako se uopće ne bi stvarale gljivice i plijesan te uslijed toga i neugodni mirisi.

Stadler Form u svom prodajnom asortimanu ima odvlaživače zraka. Uređaje dizajniraju i razvijaju u Švicarskoj, a proizvodi su međunarodno dostupni i nagrađivani. Stadler Form je vodeći izvoznik i dobavljač na području kvalitete zraka. Vrhunska tehnologija i svevremenski dizajn - Stadler Form.
THEO

Jednostavna elegancija u kombinaciji s vrhunskim performansama čini mali odvlaživač zraka Theo jedinstvenim. Theo voli vlažne prostorije, učinkovito uklanjajući suvišnu vlagu iz zraka.

Theo ima ugrađen higrostat, što znači da se željena vlaga može postaviti na 40%, 50% ili 60%. Pogodan je za prostorije do 40m2.LUKAS

Stadler Form predstavlja novi odvlaživač zraka Lukas

Odvlaživač Lukas, moćni cimer, može odvlažiti i do 20 litara dnevno. U modu sušenja rublja, Lukas koristi funkciju ljuljanja za ravnomjernu raspodjelu zraka po prostoriji, sušeći vlažno rublje u tren oka. U noćnom načinu rada Lukas radi tiho i diskretno. Njime se može upravljati s bilo kojeg mjesta putem aplikacije za pametni telefon. S četiri razine odvlaživanja i tajmerom (1-9 h ili 24 h u aplikaciji), Lukas nudi prilagođenu kontrolu za smanjenje vlažnosti. . Lukas impresionira značajkama kao što su automatsko isključivanje kada je spremnik pun, digitalni higrostat, dječja brava i funkcija odmrzavanja - također prikladno za hladne prostorije do 5°C.Pogledajte i ostale Stadler Form proizvode ovdje.

Osigurajte optimalnu vlažnost zraka u svom domu, radnom mjestu i riješite se vlage!

Od 01.04. do 30.04.2024. (ili do isteka zaliha), možete nabaviti odvlaživač zraka THEO  po akcijskoj cijeni od 234.90€* (redovna cijena 249,90€). Više o proizvodima možete pogledati ovdje ili kontaktirati na 01/ 5619 242 ili info@eurorobot.hr.

 

*Istaknute cijene su preporučene maloprodajne cijene, dok stvarne cijene mogu biti različite ovisno o prodavatelju i mjestu prodaje.

 

Prodajna mjesta

Naše proizvode možete pronaći na različitim lokacijama kod naših ovlaštenih prodajnih partnera. Svi naši partneri upoznati su s misijom i vizijom Stadler Form tvrtke, te kao takvi isporučuju i prodaju naše proizvode. Posjetite trgovine naših ovlaštenih partnera i pogledajte naše proizvode uživo. Uvjerite se u njihovu kvalitetu vlastitim očima, sigurni smo da će Vas odmah oduševiti. Stadler Form tvrtka garantira Vam vrhunski dizajn i kvalitetu proizvoda.