Disclaimer

UVJETI KORIŠTENJA

OPĆE PRAVNE INFORMACIJE

 uzajamno razumijevanje

Molimo pročitajte sljedeće informacije pažljivo. Pristupom ovoj web stranici, uključujući sve podstranica koje pripadaju Stadler Form-u, potvrđujete da ste razumjeli sljedeće pravne informacije.

Ukoliko dijelovi ili pojedine formulacije ovog teksta  više ne udovoljavaju prevladavajućim pravnim normama, preostali dijelovi dokumenta ostaju nepromijenjene u odnosu na njihov sadržaj i valjanost.

 Odricanje

Stadler Forma ne preuzima nikakvu odgovornost za ispravnost, potpunost i kvalitetu informacija i podataka dostupnih ovdje. To se odnosi i na sve druge web stranice provezano izravno ili neizravno na koju se veže preko linka. Stadler Form nije odgovoran za sadržaj vanjskih web stranica. Stadler Form zadržava izričito pravo izmjene, dopune ili brisanje podataka bez prethodne najave.

Stadler Form preuzima nikakvo jamstvo da su informacije, softver, dokumente ili druge pojedinosti Stadler Forma Aktiengesellschaft je napravio dostupan putem web stranice su slobodne od virusa ili drugih štetnih komponenti.

Stadler Form odriče se bilo kakve odgovornosti za materijalnu i nematerijalnu štetu koje proizlaze iz pristupa ili korištenja javnih informacija, zlouporabu vezu i tehničkih smetnji.

Odgovornost za poveznice

Ova web stranica sadrži poveznice sa vanjskih web stranica (u daljnjem tekstu "vanjske web stranice") sa sadržajem na koji Stadler Form ne može utjecati. Pružatelji ili operateri povezanih web stranica su isključivo odgovorni za sadržaj. Stadler Form nije provjerio vanjske web stranice povezane s web stranicom i nije odgovoran za sadržaj tih web stranica ili drugih web stranice povezanih s vanjskim web stranicama. Uspostavljanje poveznica s vanjskim web stranicama radite na vlastitu odgovornost. Poveznice koje nisu u skladu s propisima biti će uklonjene odmah po saznanju.

Autorska prava

Sav sadržaj web stranice i online dokumenata zaštićeni su autorskim pravima (sva prava pridržana). Ako nije drugačije navedeno, prava na sadržaj Stadler Form u cijelosti. Korištenjem zaštićenih sadržaja, bilo u elektroničkom, pisanom, izravnom ili neizravnom obliku, potrebno je izričito dopuštenje Stadler Form-a. Svako neovlašteno umnožavanje i / ili distribucija ovih sadržaja predstavlja kršenje autorskih prava.

Svi nazivi, zaštitni znakovi, dizajn i patent pod nazivom, predstavljenih i zaštićenih od  Stadler Form ili trećih stranaka podliježu, bez ograničenja, s propisima, odnosno važećih nematerijalnih dobara zakonskim odredbama ili na prava vlasnika iz odnosno registriranih vlasnika.

Zaštita podataka

Podaci na raspolaganju Stadler Form isključivo se koriste za interne potrebe, kao i za statističke svrhe. Nadalje, proces spremanje i prikupljanje podataka mora poštovati Zakon o zaštiti osobnih podataka u svako doba. Samo oni zaposlenici koji ga zahtijevaju za ispunjenje njihovog rada imaju pristup vašim podacima.

Stadler Form izričito savjetuje da pri prijenosu podataka na internetu (npr komunicirajući putem e-pošte, podaci koje unesete u obrazac) mogu imati sigurnosne rupe i ne mogu biti stalno zaštićeni od pristupa treće strane.

Primjena i korištenje podataka za kontakt navedenih u obavijestii u komercijalne svrhe strogo je zabranjena, osim ako Stadler Form nije dao pismenu dozvolu unaprijed.

Google Analytics

Ova web stranica koristi Google Analytics, usluge web-analize koju pruža Google Inc. ( "Google"). Google Analytics koristi "cookies", koji su tekstualne datoteke spremljene na vašem računalu kako bi se web stranice analizirati kako posjetitelji koriste web stranice. Informacije generira cookie o vašem korištenju web stranice (uključujući vašu IP adresu) prenijet će se i pohraniti na poslužitelja u Sjedinjenim Američkim Državama. Google će te informacije koristiti u svrhu procjene vaše korištenje web stranice, sastavljanje izvješća o web aktivnosti za web operatera te pružanje drugih usluga koje se odnose na web stranicu i korištenje interneta. Google također može prenijeti, u skladu s zakonom, te informacije trećim stranama, ili ukoliko treće osobe obrađuju informacije u ime Google-a. Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje je posjeduje. Možete odbiti korištenje kolačića odabirom odgovarajuće postavke na vašem pregledniku, no imajte na umu da ako ste to učinili možda nećete biti u mogućnosti koristiti punu funkcionalnost ove web stranice. Korištenjem ove web stranice, pristajete na obradu vaših podataka u Google-u, na način i za namjene kako je gore navedeno.