Koraci za pronalazak odgovrajauće grijalice:

Površina sobe je važan faktor jer nisu svi grijači pogodni za velike prostorije, ili to može potrajati predugo. Iz tog razloga, preporučujemo mjerenje prostorije prije svega, a zatim odaberite pravi grijač.

Provjerite da li vaš grijač ima zaštitu od pregrijavanja kako biste mogli napustiti prostoriju i ostaviti grijalicu upaljenu bez brige.

Razina zvuka. Grijalica radi na razini decibela koja vas ne bi trebala uznemiravati, no moguće je da proizvodi šumove i zvukove.

Performansa po watu snage. Neki grijači su vrlo snažni (cca. 2'000 W), a drugi su prilično slabi (cca. 500 W). Što više toplinske energije želite grijač bi trebao biti jači.

Kontrola temperature. U idealnom slučaju, uključite grijalicu jednom i ona bi se trebala samoregulirati. Pobrinite se da Vaša grijalica ima kontrolu temperature (integrirani termostat). To znači da nećete potrošiti mnogo vremena ručno prilagođavajući temperaturu.

Stadler Form je švicarska tvrtka specijalizirana za razvoj, proizvodnju i prodaju kućanskih aparata s naglaskom na poboljšanje kvalitete unutarnjeg zraka. Proizvodi Stadler Form karakteriziraju izuzetan dizajn povezan s vrhunskom kvalitetom i inovativnom tehnologijom. Više od petnaest nacionalnih I međunarodnih nagrada potvrđuje (RedDot design award, German design award, Allergy-friendly Quality tested – ECARF).

 

anna little

anna big

OSIGURAJTE OPTIMALNU TOPLINU I UGODAN OSJEĆAJ U SVOM DOMU ILI UREDU NA VRIJEME JER OD 08.01.2020. DO 15.03.2020. ILI DO ISTEKA ZALIHE MOŽETE NABAVITI ANNA LITTLE PO AKCIJSKOJ CIJENI OD 549,00 KNANNA PO MALOPRODAJNOJ CIJENI OD 699,00 KN i  ANNA BIG PO AKCIJSKOJ CIJENI OD 899,00 KN. ARTIKLE MOŽETE KUPITI NA SLJEDEĆIM MALOPRODAJNIM MJESTIMA I NA NAŠOJ STADLER FORM INTERNETSKOJ TRGOVINI:

Besplatna dostava

Anna little

Akcija

malena i vruća!

  • Kontrola temperature
  • Termostat za reguliranje temperature zraka u zatvorenom prostoru
  • Tanko kućište
  • Zaštita od prevrtanja

Anna povisuje svaku temperaturu! I to ne samo zbog svog izgleda, već zbog toga što sadrži moderan PTC keramički element za grijanje. Ana grije na vrlo diskretan i tihi način pomoću dvije jačine grijanja i na taj način pruža ugodnu toplinu. No ova pametna grijalica pruža sigurnost na dva načina: ne može doći do pregrijavanja zahvaljujući PTC keramičkom elementu za grijanje (samo regulirajuća keramika) i automatsko gašenje zahvaljujući integriranoj zaštiti. Ukoliko je potrebno dodatno grijanje na određenim mjestima (npr. ispod stola) ili u manjem prostoru, Anna Little je dovoljno “vruća” da riješi problem.

599,00kn