Vlaga ima zdravstvene, ekonomske ali i estetske posljedice na naš svakodnevni život. Štetna je za djecu, alergičare i osobe oslabljenog imuniteta. Osim što su nam skuplji troškovi grijanja i što šteti našoj nekretnini, ona nam stvara ružan izgled na zidovima, dok u ekstremnijim situacijama stvara i neugodan miris. Svi se možemo složiti s tim da u takvim uvjetima ne želimo živjeti. U tome nam pomažu odvlaživači zraka. Najnovija istraživanja o zdravlju jednoglasno tvrde da je optimalna vlaga u kućanstvu oko 40-60%.

Theo odvlaživač zraka ima integrirani higrostat s mogućnošću postavljanja vlage na 40%, 50%, 60% ili kontinuiranog načina rada. Brojač s podesivim radnim vremenom od 1 do 7 sati (nakon čega se automatski gasi). Osim toga ima I praktičnu ručku za lako prenošenje po prostorijama.

Albert i Albert Little svojim elegantnim izgledom vrlo uspješno isušuju vaš prostor. Oni se jednostavno mogu prenijeti kotačima sa jednog kraja na drugi. Spremnik se lako otvara pomoću drške koja automatski iskače pri otvaranju. Imaju funkciju vrtnje kojom osiguravaju optimalno raspršivanje zraka.

Stadler Form je švicarska tvrtka specijalizirana za razvoj, proizvodnju i prodaju kućanskih aparata s naglaskom na poboljšanje kvalitete unutarnjeg zraka. Proizvodi Stadler Form karakteriziraju izuzetan dizajn povezan s vrhunskom kvalitetom i inovativnom tehnologijom. Više od petnaest nacionalnih I međunarodnih nagrada potvrđuje (RedDot design award, German design award, Allergy-friendly Quality tested – ECARF).

 

albert little

albert

OSIGURAJTE OPTIMALNU KVALITETU ZRAKA I UGODAN OSJEĆAJ U SVOM DOMU ILI UREDU NA VRIJEME JER OD 08.01.2020. DO 15.03.2020. ILI DO ISTEKA ZALIHE MOŽETE NABAVITI THEO PO AKCIJSKOJ CIJENI OD 1.699,00 KNALBER LITTLE PO MALOPRODAJNOJ CIJENI OD 2.699,00 KN i  ALBERT PO MALOPRODAJNOJ CIJENI OD 3.899,00 KN. PROIZVODE MOŽETE KUPITI NA SLJEDEĆIM MALOPRODAJNIM MJESTIMA I NA NAŠOJ STADLER FORM INTERNETSKOJ TRGOVINI:

Besplatna dostava

theo

Akcija

isušuje sa stilom!

  • Željena vlažnost zraka
  • 1–7 sati
  • Praktična ručka

Jednostavna elegancija u kombinaciji s vrhunskim performansama čini mali odvlaživač zraka Theo jedinstvenim. Theo voli vlažne prostorije, učinkovito uklanjajući suvišnu vlagu iz zraka. Integrirani higrosstat znači da se željena vlaga može postaviti na 40%, 50% ili 60%. Alternativno, Theo može stalno raditi. Njegova je neovisnost također impresivna; timer se može programirati s radnim vremenom od 1 do 7 sati. Kada se vremensko razdoblje završi ili se spremnik za vodu napuni, Theo se automatski isključuje. Ako Theo dulje vrijeme ostaje sam kod kuće, drenaža je jednostavna zahvaljujući isporučenom crijevu. A ako želite Theo premjestiti iz jedne prostorije u drugu, njegova praktična ručka olakšava podizanje čak samo jednom rukom.

1899,00kn